Dance Nation Festival cover

Dance Nation Festival

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Een tof feest geboren uit Oldschool Gangsters in samenwerking met Fridance en Get Famous! Dit gaat een plek worden waar jong en oud welkom zal zijn met muziek voor iedereen denk aan Oldschool, House Classics, House, Disco en alles wat daar bij past. Een ongedwongen sfeer met veel gezelligheid waar het leven gevierd zal worden en waar je zeker veel bekenden tegenkomt .

Festival type

House
Classics
Rave
Hardcore
Harder styles

Locatie

Brielse Meer, Brielle
Staaldiepseweg, 3231 ND

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Dance Nation Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Dance Nation Festival. Dat op 12 augustus 2023 in Brielse Meer te Brielle gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register