web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Balkenhaven
location

Balkenhaven is een festivallocatie in Zaandam. Het terrein ligt pal aan het water van het Noordzeekanaal en omringt de bekende club North Sea Venue (vroeger De Hemkade). In de North Sea Venue passen ongeveer 4.000 festivalgangers en in het terrein er omheen nog eens 4.000. Kortom er is voldoende ruimte voor een goed feestje. 

Festivals 2020

Daarom worden er jaarlijks verschillende festivals georganiseerd op het Balkenhaven terrein. In 2020 zijn dat bijvoorbeeld: 18hrs Festival, Jamrock Festival, Royaal Kabaal en Snowbass Festival. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in 2020 bij de Balkenhaven.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van de Balkenhaven is trouwens niet geweldig. Het ligt middenin een industrieterrein, dus er zijn weinig parkeerplaatsen en genoeg plekken voor opstoppingen. Je beste optie is de fiets of een pendel(bus) of taxi van Zaandam Centraal Station. Op festivaldagen zien we altijd mensen lopen van het station naar het festivalterrein, maar dat is toch zeker 30-40 min. Op de frisse heenweg geen probleem, maar met een brakke kop terug minder chill toch!?

Agenda

Afgelopen events

Jamrock Festival

zo 07/07 Jamrock Festival

Balkenhaven, Zaandam

15:00 - 01:00

Line-up

Kranium, Stylo G, Jahyanai King, Bamby, Valsbezig, Amartey, Kalibwoy, Jugglerz, WaxFiend, DJ Madbwoy,

Jamrock Festival

za 07/07 Jamrock Festival

Balkenhaven, Zaandam

14:00 - 01:00

Line-up

Konshens, Yxng Bane, jahmiel, Amartey, DJ Madbwoy, WaxFiend, D MASTA, DJ D-Train, DJ Richer, DJ Steesko,