Datum

Omschrijving

Jaja leute, het groẞe nieuws waar iedereen op zat te wachten is eindelijk bekend gemaakt! Snowbass keert terug in 2023 in op de Balkenhaven in Zaandam. Auf 25 maart is het zover, want de beste aprés-ski begint naturlich na het voorjaarsskiën in de prille lentezon. Met alles wat je kan verwachten von Snowbass auf 4 overdekt en verwarmde area’s mit der beste freestyle, hardstyle und natürlich aprés-ski hardstyle. Ook de bratwursten, pullen bier, hottubs und mehr zijn natuurlijk weer terug. Dus stof je skipak, dirndl of lederhosen maar alvast af.

Festival type

Feestmuziek
Freestyle
Hardstyle

Locatie

Balkenhaven, Delfzijl
Handelskade Oost, 9934 AR

Max. bezoekers

4.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Snowbass

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Snowbass. Dat op 25 maart 2023 in Balkenhaven te Delfzijl gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!