web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Amsterdamse Bos (zuid)
location

Het Amsterdamse Bos is een kunstmatig aangelegd natuur- en recreatiegebied ten zuidwesten van Amsterdam, tussen Schiphol en Amstelveen in. Het park is drie keer zo groot als het wereldbekende Central Park in New York en trekt jaarlijks ruim 6 miljoen bezoekers. De meeste van die bezoekers komen om van de natuur te genieten, te relaxen, te sporten of om een (muziek)evenement te bezoeken.

Festivals 2020

Er worden jaarlijks namelijk verschillende evenementen georganiseerd, waaronder een serie festivals. Die hebben overigens niet altijd dezelfde locatie. Het park is zo groot dat er meerdere locaties geschikt zijn voor grotere events. Zo zijn er festivals die in het noordelijke gedeelte worden gehouden, ander worden in het zuidelijke gedeelte gehouden (voorbij de snelweg A9).

Verschillende locaties

Omdat het park zo groot is, is het handig om te weten in welk deel van het park het evenement wordt gehouden. Anders kan het nogal een lange fietsrit worden. Op onze site maken we onderscheid in:

Bekijk de agenda hieronder om te zien welke evenementen er op de planning staan. Of klik hier voor een overzicht met daarin alle festivals in heel Nederland.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events

Dekmantel

01 t/m 05/08 Dekmantel

Amsterdamse Bos (zuid), Amsterdam

Line-up

Four Tet, Tangerine Dream, James Holden, The Animal Spirits, John Maus, Yasuaki Shimizu, Suzanne Kraft, Parrish Smith, Jordan GCZ, upsammy,