Vunzige Deuntjes Festival cover

Vunzige Deuntjes Festival

Datum

Omschrijving

Op zaterdag 8 juli 2023 brengt Vunzige Deuntjes het mooiste van 10 jaar vunzigheid bij elkaar in het Amsterdamse Bos voor Vunzige Deuntjes Festival 10Yrs. Vunzige veteranen, jonge honden, en alles daartussen. Ze vieren het vallen en weer opstaan. Ze vieren van schattige stadsstrandjes naar hele hectares. Ze vieren van supportact naar primetime op de main. Maar vooral viert Vunzige Deuntjes jullie, de Vunzige fam. In alle geuren, kleuren, smaken en vormen waarin jullie komen. Want ook dat, en vooral dat, is 10 jaar Vunzige Deuntjes Festival.

Festival type

00's
90's
Dancehall
Hiphop
Urban
Latin

Locatie

Amsterdamse Bos (Zuid), Amstelveen
Nieuwe Meerlaan 1, 1187 NW

Max. bezoekers

22.500

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Vunzige Deuntjes Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Vunzige Deuntjes Festival. Dat op 8 juli 2023 in Amsterdamse Bos (Zuid) te Amstelveen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register