Wooferland cover

Wooferland

Datum

Omschrijving

Wooferland biedt een programmering van house/dance classics van ‘88 tot halverwege de jaren '90, en is daarmee een uniek festival tijdens het festivalseizoen. Waar het festival ooit begon als een klein gratis feest voor het hele gezin, is de minimum leeftijd sinds 2009 opgeschroefd naar 18+. Door het kleinschalig karakter blijft het festival haar 'knusheid' behouden en spreekt het vooral een oudere doelgroep aan die nog altijd 'die goede ouwe tijd’ koestert. Dat betekent overigens niet dat Wooferland persé een ouwe-lullen-feest is. In tegendeel, ook juist nieuwe generaties laten zich beïnvloeden door de eerste house platen en willen weten waar die classics vandaan komen die ook nu nog steeds gedraaid worden. Iets dat tijdloos is wordt niet beïnvloed door trends, hypes en/of modebeelden. Wooferland brengt je weer voor heel even terug naar die tijd, terug naar het oergevoel van house.

Festival type

EDM
House
Overig
80's
90's
Classics

Locatie

Spaarnwoude, Velsen-Zuid
Oostbroekerweg 1, 1981 LN

Max. bezoekers

7.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Wooferland

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Wooferland. Dat op 2 september 2023 in Spaarnwoude te Velsen-Zuid gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register