Wooferland cover

Wooferland

Datum

Omschrijving

Na ons magistrale jubileum vieren we het in 2024 wederom het leven, op 31 augustus op Houtrak Halfweg! En wat is ie weer van epische proporties, de line-up voor Wooferland Festival 2024. Hier staan een aantal lang gekoesterde wensen van ons op! We kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te zien op ons geliefde Houtrak.

Festival type

EDM
House
Overig
80's
90's
Classics

Locatie

Deelplan Houtrak, Halfweg
Haarlemmerstraatweg 7, 1165 MJ

Aantal stages

5

Max. bezoekers

7.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Wooferland

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Wooferland. Dat op 31 augustus 2024 in Deelplan Houtrak te Halfweg gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register