Winterlake cover

Winterlake

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Winter… het seizoen waarin de nachten het donkerst zijn, wanneer de zon het meest gemist wordt en we verlangen naar schaatsen op krakend natuurijs, koek en zopie, knisperende vuren maar ook naar de lekkerste house, dampende techno, verwarmende hitjes en knotsgekke après-ski. Aan de Zegerplas wordt op zaterdag 11 februari 2023 voor die muzikale invulling gezorgd, de vuurkorven aangestoken en bekers met overheerlijke Glühwein gevuld! Op Winterlake Festival 2023 zullen alle stages overdekt zijn en zich vullen met artiesten die een lawine van de lekkerste beats en knotsgekke après-ski veroorzaken. Elke winterdip zal compleet ondergesneeuwd worden in deze feestvreugde.

Festival type

House
Techno
Hits
Feestmuziek

Locatie

Zegerplas, Alphen aan den Rijn
Zegerplas, 1076 RA

Max. bezoekers

2.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Winterlake

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Winterlake. Dat op 11 februari 2023 in Zegerplas te Alphen aan den Rijn gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register