Watermeloen Verjaardagsfestival cover

Watermeloen Verjaardagsfestival

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Hieperdepiep… HOERA! Watermeloen wordt 7 jaar! Na het grootse succes van vorig jaar vieren we ook deze verjaardag samen met een superleuk Verjaardagsfestival! Een echte lucky number 7, want voor de allerlaatste keer vindt dit spektakel plaats bij De Melkfabriek in Arnhem. Drie stages met de fijnste tunes, sfeer en gekkigheid die je van ons gewend bent. Kom je ook op ons feestje? De main area staat uiteraard volledig in het teken van Watermeloen, de rest blijft nog even een verrassing.

Festival type

00's
90's
Classics
Hiphop

Locatie

De Melkfabriek, Arnhem
Nieuwe Kade 1, 6827 AA

Max. bezoekers

2.500

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Watermeloen Verjaardagsfestival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Watermeloen Verjaardagsfestival. Dat op 26 augustus 2023 in De Melkfabriek te Arnhem gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register