Watermeloen Halloween cover

Watermeloen Halloween

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Liefjes! Super spannend nieuws: 28 oktober ruilen we de watermeloenen in voor pompoenen en toveren we Luxor Live om tot griezelig gezellig paradijs voor ons Halloween feestje! 👻❤️ Niet alleen ons vertrouwde nest krijgt een make-over, ook jullie mogen alles uit de kist… uh kast 😜 trekken! Verkleden is namelijk verplicht.

Festival type

00's
90's
Classics
Hiphop

Locatie

Luxor Live, Arnhem
Willemsplein 10, 6811 KB

Max. bezoekers

700

Min. leeftijd

18

Dresscode

Halloween

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Watermeloen Halloween

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Watermeloen Halloween. Dat op 28 oktober 2023 in Luxor Live te Arnhem gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register