Tijdmasjien cover

Tijdmasjien

Datum

Omschrijving

TIJDMASJIEN Festival is TERUG!!! Wij zijn super blij en kunnen niet wachten om weer een fantastisch feest neer te zetten voor jou. De beste hits uit de 70s, 80s, 90s, 00s, 10s en nu staan weer klaar om lekker los op te gaan. Draai nog even je laatste LP op je platenspeler of gooi je laatste muntje in de jukebox om er helemaal in te komen.

Festival type

80's
00's
Classics
Disco
EDM
House
Hiphop
Pop
Urban
Nederhop
Hits

Locatie

Thuishaven, Amsterdam
Contactweg 68, 1014 BW

Max. bezoekers

2.500

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

mobile-map

Ontdek onze festival kaart

Bekijk kaart

Tijdmasjien

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Tijdmasjien. Dat op 13 september 2023 in Thuishaven te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register