Tijdmasjien Festival cover

Tijdmasjien Festival

Datum

Omschrijving

Blok die agenda’s, want we gaan weer terug in de tijd! De jukebox zal op 6 april 2024 weer flinke overuren maken met de beste hitjes van de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s en van nu! 🎉🪩🕺🏻⏰ Confetti kanonnen, disco outfits, lekkere plaatjes, niks houdt ons tegen om de boel op zijn kop te zetten🎉 🪩𝗘𝗻𝘁𝗲𝗿𝘁𝗮𝗶𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 Als die stembanden even een paar minuten rust nodig hebben, is er ondertussen genoeg te doen. Overal waar je kijkt is wat te beleven en krijg je dikke flashbacks naar vroeger👀

Festival type

80's
00's
Classics
Disco
EDM
House
Hiphop
Pop
Urban
Nederhop
Hits

Locatie

Thuishaven, Amsterdam
Contactweg 68, 1014 BW

Max. bezoekers

2.500

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

mobile-map

Ontdek onze festival kaart

Bekijk kaart

Tijdmasjien Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Tijdmasjien Festival. Dat op 6 april 2024 in Thuishaven te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register