Stadspark Live cover

Stadspark Live

Datum

Omschrijving

Stadspark Live staat garant voor een heerlijke dag in het park met een fantastische en gemoedelijke sfeer voor jong en oud, goed eten en dito muziek dankzij een gevarieerd programma voor een breed publiek. De voorgaande twee edities waren er o.a. optredens van Sting, Simple Minds en Rag’n’Bone Man te zien. De organisatie, MOJO en Groningen, hebben de lat hoog liggen en streven ook dit jaar weer een editie neer te zetten dat past bij de ambitie om verder uit te groeien tot een groots jaarlijks terugkerend festival.

Festival type

Nederlandstalig
Pop
Rock
Indie rock
Nederhop

Locatie

Stadspark Groningen, Groningen
Concourslaan

Max. bezoekers

30.000

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Stadspark Live

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Stadspark Live. Dat op 18 juni 2023 in Stadspark Groningen te Groningen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register