Dicky Woodstock Popfestival  cover

Dicky Woodstock Popfestival

Datum

Omschrijving

Een machtig mooi festival, wat in 1989 begon met 4 bands, was 5 jaar later al gegroeid tot een 3-daags festival voor jong en oud… Op het programma stonden de afgelopen jaren veel bands met grote namen en veel nieuw talent, maar ook steeds meer andere activiteiten, teveel om op te noemen.

Festival type

Rock
Pop
Hits
Disco
Classics

Locatie

Festivalterrein Molenhoek, Steenwijkerwold
Hesselingendijk 1, 8341 TP

Aantal stages

5

Max. bezoekers

8.500

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Dicky Woodstock Popfestival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Dicky Woodstock Popfestival . Dat op 1 augustus 2024 in Festivalterrein Molenhoek te Steenwijkerwold gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register