Sniester Festival cover

Sniester Festival

Datum

Omschrijving

Het laatste weekend van mei viert het alternatieve muziekfestival Sniester zijn tiende verjaardag. Zo’n 90 internationale acts geven in hartje Den Haag energieke liveshows op diverse podia rond de Grote Markt. Houd dit evenement in de gaten voor alle ins en outs en koop je tickets op sniester.nl om zeker te zijn dat je niets mist!

Festival type

Rock
Indie pop
Indie rock
Metal
Pop
Nederlandstalig
Overig
Wereldmuziek

Locatie

Grote Markt (Den Haag), Den Haag
Grote Markt 30, 2511 BG

Max. bezoekers

25.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Sniester Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Sniester Festival. Dat op 24 mei 2024 in Grote Markt (Den Haag) te Den Haag gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register