Sniester Festival cover

Sniester Festival

Datum

Omschrijving

Sniester is in 2 dagen meer dan 70 bands meemaken op & rond de Grote Markt en Paard in het Haagse Popdistrict, het muzikale hart van de stad. Van opkomend tot gevestigd, van lokaal tot internationaal en van elektronische indie tot scheurende gitaren. Geen dranghekken, geen grote namen om de grote namen – Sniester is echte actie en echte liefde voor echte muziek.

Festival type

Rock
Indie pop
Indie rock
Metal
Pop
Nederlandstalig
Overig
Wereldmuziek

Locatie

Grote Markt (Den Haag), Den Haag
Grote Markt 30, 2511 BG

Max. bezoekers

25.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Sniester Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Sniester Festival. Dat op 26 mei 2023 in Grote Markt (Den Haag) te Den Haag gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register