SMERRIG Koningsdag cover

SMERRIG Koningsdag

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

We hebben voor één dag compleet lak aan regels die voor ons zijn opgelegd door Willy. Tijdens ons Koningdag Festival zijn jullie de baas van ons eigen roze Koninkrijk op Festivalterrein De Vliert in Den Bosch. Een hermetisch afgesloten stuk grond waar alles kan, alles mag, iedereen welkom is én je kan doen en laten wat je wil in alle gezelligheid. Ongeacht hoe ge d’r uit ziet, wie ge bent, waor ge in geloofd en van wa ge houdt. SMÈRRIG Koningsdag Festival, de plek waar jij je Koning te rijk voelt. In het Oranje gekleed zoals in Nederland? Bij ons niet! In ons SMÈRRIGE Roze Koninkrijk ga je op deze feestdag in het roze. Een kleur die saamhorigheid, openheid en eensgezindheid uitstraalt. Ons Willy als hoofd van de SMÈRRIG staat? Nee! Tijdens SMÈRRIG zijn jullie de Koningen en Koninginnen. Zet je beste kroontje voor, trek je roze outfit uit de kast en vier de geboorte van de SMÈRRIG staat waar wij burgers één dag ons Koninklijk zullen gedragen. 🌟 SMÈRRIG is gegarandeerd twerken, dansen en meeblèren op de fijnste classic hiphop, R&B en Guilty Pleasures muziek met talloze eensgezinde mooie mensen waar we ook zijn. 💕

Festival type

Hiphop
Urban
Disco
Pop
Nederlandstalig
Hits
Feestmuziek

Locatie

Sportiom, 's-Hertogenbosch
Victorialaan 10, 5213 JE

Max. bezoekers

8.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Roze

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

SMERRIG Koningsdag

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder SMERRIG Koningsdag. Dat op 27 april 2022 in Sportiom te ‘s-Hertogenbosch gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register