Afro Bros photo

Afro Bros

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

 1. 2023
 2. Royal Festival cover Royal Festival

  Royal Festival

  18-18 mei Hoek van Holland

 3. 2022
 4. Dance Valley cover Dance Valley

  Dance Valley

  13-13 aug Velsen-Zuid

Afro Bros photo

Over Afro Bros

Afro Bros, een dynamisch DJ- en producerduo bestaande uit Giordano Ashruf & Rashid Badloe, staat bekend om hun energieke en invloedrijke bijdrage aan de wereld van de elektronische dansmuziek. Opgericht in Nederland, hebben ze een kenmerkende stijl ontwikkeld die diep geworteld is in Latin invloeden, gemengd met Afrobeats, Moombahton, house en urban muziek.

Afro Bros braken door met hun unieke vermogen om opzwepende ritmes te combineren met aanstekelijke melodieën, wat hen snel een favoriet maakte op zowel nationale als internationale podia. Hun producties zijn vaak te vinden in de sets van wereldberoemde DJ’s en op de belangrijkste muziekfestivals, waar hun tracks de energie van het publiek aanzienlijk verhogen.

Een van hun bekendste successen is hun samenwerking met andere artiesten zoals Nicky Jam, J Balvin en Pitbull, waarmee ze hits hebben geproduceerd zoals “X” (Equis) en “Instagram”, die miljoenen streams hebben verzameld. Deze samenwerkingen benadrukken hun veelzijdigheid en het vermogen om verschillende muzikale elementen naadloos te integreren.

Afro Bros staan ook bekend om hun productiewerk achter de schermen, waar ze hebben bijgedragen aan het succes van vele andere artiesten in diverse muziekgenres. Hun benadering van muziekproductie, die zowel fris als cultureel divers is, heeft hen niet alleen in de muziekwereld, maar ook in de bredere entertainmentindustrie, een gerespecteerde status opgeleverd.

Door hun innovatieve sound en hun vermogen om wereldwijde muziektrends te beïnvloeden, blijven Afro Bros een belangrijke kracht in de hedendaagse muziekscene, die constant nieuwe grenzen verlegt en de manier waarop we naar dansmuziek luisteren transformeert.