Royal Festival cover

Royal Festival

Info
Line-up

Datum

Omschrijving

Ontdek al de schatten van de onderwaterwereld, want 18 mei duikt Royal Festival samen met jou de diepte in! Met een compleet nieuw concept zit Royal Festival boordevol verrassingen om jouw Hemelvaartsdag tot een unieke ervaring te maken. Het terrein wordt maar liefst twee keer (!) zo groot en ze gaan verder het Hoekse strand op als nooit tevoren.

Festival type

EDM
Feestmuziek
Pop
Hiphop

Locatie

Beachclub Royal, Hoek van Holland
Zeekant 37, 3151 HW

Max. bezoekers

15.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Royal Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Royal Festival. Dat op 18 mei 2023 in Beachclub Royal te Hoek van Holland gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register