Smeerboel cover

Smeerboel

Datum

Omschrijving

Hét hoogtepunt van het festivalseizoen komt als laatste. Dat kan een ieder die erbij was afgelopen editie beamen. Dé plek waar je jaarlijks samen met de meest uiteenlopende artiesten, een knettergekke randprogrammering en flitsend feestgedruis heel Utrecht uit zijn plaat laten gaan. Zaterdag 9 september 2023 mag dan met alle kleuren worden omcirckeld als datum van je favoriete festival.

Festival type

Techno
House
Deephouse

Locatie

onbekend (Utrecht), Utrecht

Max. bezoekers

12.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Smeerboel

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Smeerboel. Dat op 9 september 2023 in onbekend (Utrecht) te Utrecht gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register