Smeerboel cover

Smeerboel

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Al jarenlang dé plek waar we samen met de meest uiteenlopende artiesten, een knettergekke randprogrammering en flitsend feestgedruis heel Utrecht uit zijn plaat laten gaan. Dus slinger je partymood aan, maak een driedubbele flikflak in een plas danswater en kom het festivalseizoen waardig afsluiten met Smeerboel Festival op zaterdag 10 september 2022!

Festival type

Deephouse
House
Techno

Max. bezoekers

12.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Smeerboel

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Smeerboel. Dat op 10 september 2022 in Grasweide Papendorp te Utrecht gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register