Ohm Herfstfestival cover

Ohm Herfstfestival

Datum

Omschrijving

Welkom terug. Gister was je nog hier. En morgen mag je weer. Je nieuwe vrienden zijn er ook. En die van vroeger evengoed. Ohm is de achtertuin van de stad. En iedereen heeft de sleutel. Hier kom je heen op de fiets. En rij je weg in extase. Wat ben je uit. Wat ben je thuis. Ohm Herfstfestival 2023 We zijn weer thuis

Festival type

EDM
Techno
Trance
Hard trance
House
Hard house
Deephouse

Locatie

Lijm & Cultuur, Delft
Rotterdamseweg 272, 2628 AT

Max. bezoekers

3.500

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Ohm Herfstfestival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Ohm Herfstfestival. Dat op 25 november 2023 in Lijm & Cultuur te Delft gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register