Ohm Festival cover

Ohm Festival

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Hier raak je jezelf kwijt, En vind je elkaar weer terug. Aan het water, in de loods of tussen het gras. Alles voelt als thuis. Verloren vrienden dwalen uit het zicht, en nieuwe connecties vullen de dansvloer. Ontkoppel jezelf van het alledaagse, en morgen zien we dan wel weer. Ohm Festival 2024 Tijd om thuis te komen.

Festival type

Techno
Deephouse
EDM
House

Locatie

Lijm & Cultuur, Delft
Rotterdamseweg 272, 2628 AT

Aantal stages

4

Max. bezoekers

10.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Ohm Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Ohm Festival. Dat op 8 juni 2024 in Lijm & Cultuur te Delft gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register