Cynthia Spiering photo

Cynthia Spiering

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

  1. 2024
  2. Oranjebloesem cover Oranjebloesem

    Oranjebloesem

    27-27 apr Amsterdam

Cynthia Spiering photo

Over Cynthia Spiering

Cynthia Spiering, een krachtige opkomende naam in de techno-scene, heeft zich snel gevestigd als een van de meest veelbelovende talenten in Nederland. Met haar onvermoeibare energie en compromisloze sound heeft ze een unieke plek veroverd binnen de wereld van elektronische dansmuziek. Cynthia’s stijl, gekenmerkt door harde, rauwe techno beats met een industrieel tintje, spreekt zowel de oude garde als nieuwe fans van het genre aan.

Geboren en getogen in Nederland, begon Cynthia haar muzikale reis met een diepe passie voor muziek en een natuurlijke affiniteit voor ritme. Haar carrière nam een vlucht na enkele opvallende optredens op lokale feesten, waarna ze snel de aandacht trok van grotere clubs en festivals. Dit leidde tot optredens op prominente evenementen zoals Awakenings en Decibel, waar ze haar vaardigheden als DJ en haar vermogen om het publiek te boeien, verder kon ontwikkelen.

Cynthia is niet alleen bekend om haar dynamische DJ-sets, maar ook om haar werk als producer. Haar tracks, vaak uitgebracht op gerenommeerde techno labels, zijn geliefd om hun intensiteit en technische complexiteit. Door haar muziek biedt ze een diepgaande auditieve reis die luisteraars uitnodigt om zich volledig onder te dompelen in de geluiden die ze creëert.

Met een groeiende internationale aanhang en een vastberadenheid om haar geluid te blijven evolueren, staat Cynthia Spiering aan de vooravond van een veelbelovende toekomst in de techno-muziekwereld. Haar vastberadenheid, talent en passie voor techno zorgen ervoor dat ze een inspiratiebron is voor zowel aspirant-DJ’s als doorgewinterde liefhebbers.