Deine Festival cover

Deine Festival

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Hi Lieve Mensen Afgelegen van de bewoonde wereld bevindt zich het Deine Festival, Deine Festival is een nonchalant en no nonsens feestje met veel vrijheid, Op deze dag ga je nieuwe avonturen belevenšŸ¤©. Feesten, sjansen, gaanšŸ§Ø, dansen, vrijheid en belevenā¤. Het festival dat ooit is begonnen als een uit de hand gelopen fissa en na inmiddels alweer 6 edities is uitgegroeid tot een festival voor ruim 3.000 bezoekers. Na de ge-wel-di-ge uitverkochte 2023 editie, gaan we zorgen dat we op 20 juli 2024 er nog meer overheen gaanšŸ¤—.

Festival type

Hiphop
Latin
House
Urban
Techno
Feestmuziek
Afrobeats

Locatie

Festivalterrein koggeweg, Hem

Aantal stages

4

Max. bezoekers

3.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Deine Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Deine Festival. Dat op 20 juli 2024 in Festivalterrein koggeweg te Hem gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register