Nooduitgang Summer Session cover

Nooduitgang Summer Session

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

NOODUITGANG SUMMER SESSIONS We kunnen het eindelijk waarmaken dat we op 2 juni onze eerste strandeditie zullen organiseren bij Beachclub Fuel in Bloemendaal aan Zee! We verlagen het tempo naar een meer passende stijl die naar onze mening het beste past tijdens de warme zomerdagen op het strand. We hebben een unieke line-up samengesteld met snelgroeiende Nederlandse en internationale hard house, groove en techno artiesten. Verwacht niets meer dan mooie mensen, de zon op je gezicht, koude drankjes om af te koelen en een speciale lichtshow als de zon ondergaat...

Festival type

House
Tech house
Techno

Locatie

Beachclub Fuel, Overveen
Zeeweg 86c, 2051 EB

Aantal stages

1

Max. bezoekers

2.500

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Nooduitgang Summer Session

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Nooduitgang Summer Session. Dat op 2 juni 2024 in Beachclub Fuel te Overveen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register