Nooduitgang Het Sieraad cover

Nooduitgang Het Sieraad

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Met veel plezier introduceren we onze nieuwste evenementenlocatie op 19 april in Amsterdam - Het Sieraad ๐Ÿš€ Na jaren evenementen te hebben georganiseerd in Haarlem, is het tijd voor een nieuwe locatie! We hebben een unieke line-up van hard groove tot hard techno samengesteld om iets bijzonders neer te zetten in Amsterdam. Het Sieraad was vroeger een oude school. Na de sluiting in 2002 werd het een evenementenlocatie. Het hoge plafond, glazen dak, gevormde ramen en artistieke hal geven je een enorme ervaring van hoe de school er vroeger uitzag.

Festival type

House
Tech house
Techno

Locatie

Het Sieraad, Amsterdam
Postjesweg 1, 1057 DT

Max. bezoekers

800

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Nooduitgang Het Sieraad

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Nooduitgang Het Sieraad. Dat op 19 april 2024 in Het Sieraad te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register