Music Meeting cover

Music Meeting

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Het avontuurlijke Music Meeting Festival gaat dwars door stijlen, genres en culturen, en biedt al ruim 35 jaar een podium aan musici die zelden of nooit in Nederland te zien zijn geweest. Tijdens het Pinksterweekend staat Nijmegen traditioneel drie dagen lang in het teken van muzikale ontmoetingen en ontdekking aan de hand van een programma waarin culturele verhalen resoneren: van Zuid-Afrikaanse soul tot inheemse stemmen uit Australië, van innovatieve geluidskunst tot betoverende muziek uit Anatolië.

Festival type

Jazz
Blues
Overig
Wereldmuziek

Max. bezoekers

6.000

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Music Meeting

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Music Meeting. Dat op 18 mei 2024 in Park Brakkenstein te Nijmegen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register