Music Meeting cover

Music Meeting

Datum

Omschrijving

'The light is always changing' - dat is het motto voor dit jaar. Men maakt wereldwijd radicale veranderingen mee, reageert daarop en geeft niet op. Het licht kan in alle opzichten veranderen - zoals de mens ervaart dat de tijden ten goede of ten kwade veranderen. Maar men gelooft wel in 'the beautiful of tomorrow' (Pharoah Sanders), laat het het Pinksterweekend in Nijmegen zijn waar wij allemaal het leven, de klank en het samenzijn kunnen vieren. Ongeacht wat dan ook.

Festival type

Jazz
Blues
Overig
Wereldmuziek

Max. bezoekers

6.000

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Music Meeting

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Music Meeting. Dat op 27 mei 2023 in Park Brakkenstein te Nijmegen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register