Mega Piraten Festijn - Oldebroek cover

Mega Piraten Festijn – Oldebroek

Datum

Omschrijving

⭐️⭐️ HET MPF KOMT TERUG IN OLDEBROEK ⭐️⭐️ Op 30 augustus 2024 komen we met het Mega Piraten Festijn terug in Oldebroek met de allerbeste artiesten van eigen bodem zoals jullie van ons gewend zijn. Kom naar het leukste meezing feest van Nederland! 🎉 Zing samen met de vrienden van het Mega Piraten Festijn mee met de echte piratenhits. 🇳🇱

Festival type

Feestmuziek
Nederlandstalig
Pop

Locatie

Megatent (Oldebroek), Oldebroek
Stationsweg, 8096AV

Aantal stages

1

Max. bezoekers

6.500

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Mega Piraten Festijn - Oldebroek

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Mega Piraten Festijn – Oldebroek. Dat op 30 augustus 2024 in Megatent (Oldebroek) te Oldebroek gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register