Brabants Verbond - Zomer Circus cover

Brabants Verbond – Zomer Circus

Datum

Omschrijving

Op 10 juni aanstaande keert het Brabants Verbond samen met de leukste feestconcepten uit Brabant terug en dit keer voor een heus zomer circus! 🎡 Deze dag zal bol staan van hoogstaand entertainment, waanzinnige acts en dit alles natuurlijk allemaal in een spectaculair decor. Bij 7 verschillende stages komen alle muziekstijlen aan bod. Baan je een weg door het circus, langs de theaters en de Kermis Area en beleef het circus zoals je dat nog nooit eerder hebt beleefd!

Festival type

R&B
Classics
Hits
House
Tech house
Techno
Feestmuziek
EDM

Locatie

Karpendonkse Plas, Eindhoven
Sumatralaan, 5631 AA

Max. bezoekers

7.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Brabants Verbond - Zomer Circus

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Brabants Verbond – Zomer Circus. Dat op 10 juni 2023 in Karpendonkse Plas te Eindhoven gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register