Brabants Verbond Festival cover

Brabants Verbond Festival

Datum

Omschrijving

Brabants Verbond keert op 13 juli terug in een gloed nieuw jasje. De ๐Š๐š๐ซ๐ฉ๐ž๐ง๐๐จ๐ง๐ค๐ฌ๐ž ๐๐ฅ๐š๐ฌ zal dit jaar omgetoverd worden tot een groot creatief bolwerk vol kleur en saamhorigheid! De schijnwerpers zijn op jullie gericht en jullie zijn de sterren van de show๐Ÿฉต๐ŸŒŸ

Festival type

R&B
Classics
Hits
House
Tech house
Techno
Feestmuziek
EDM

Locatie

Karpendonkse Plas, Eindhoven
Sumatralaan, 5631 AA

Aantal stages

7

Max. bezoekers

7.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Brabants Verbond Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Brabants Verbond Festival. Dat op 13 juli 2024 in Karpendonkse Plas te Eindhoven gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register