Erick E photo

Erick E

Artiest

Agenda

 1. Royal Festival cover Royal Festival

  Royal Festival

  9-9 mei Hoek van Holland

Afgelopen festivals

 1. 2023
 2. Royal Festival cover Royal Festival

  Royal Festival

  18-18 mei Hoek van Holland

 3. 2022
 4. Dance Valley cover Dance Valley

  Dance Valley

  13-13 aug Velsen-Zuid

Erick E photo

Over Erick E

Erick E, volledige naam Erick Eerdhuizen, is een gerenommeerde Nederlandse DJ en producer wiens muzikale invloed diep geworteld is in de housemuziekscene. Geboren op 20 september 1969 in Amsterdam, heeft Erick E zich ontwikkeld tot een van de meest gerespecteerde figuren in de Nederlandse elektronische dansmuziek, bekend om zijn technische vaardigheid en zijn vermogen om het publiek te boeien met zijn dynamische DJ-sets.

Erick E’s carrière nam een vliegende start in de late jaren ’80, toen hij de prestigieuze Dutch DMC DJ Championships won. Deze overwinning vestigde hem als een belangrijke speler in de Nederlandse DJ-scene en opende deuren naar grotere podia en evenementen. In de jaren die volgden, maakte hij naam als resident DJ in legendarische clubs zoals RoXY en Escape, waar hij bekend stond om zijn energieke en soulvolle house sets.

Zijn bekendste hit, “The Beat Is Rockin'”, bereikte internationale bekendheid en werd een favoriet op dansvloeren wereldwijd. Dit succes heeft geleid tot vele andere succesvolle producties en remixes, waarmee hij zijn reputatie als innovatieve producer verstevigde.

Naast zijn succesvolle muziekcarrière is Erick E ook actief in de radio-industrie, waar hij zijn liefde voor muziek deelt via verschillende radioshows. Zijn aanhoudende invloed en aanwezigheid in de muziekindustrie maken Erick E een blijvend symbool van de kracht en de evolutie van housemuziek in Nederland en daarbuiten.