Chris Rox photo

Chris Rox

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

 1. 2024
 2. Royal Festival cover Royal Festival

  Royal Festival

  9-9 mei Hoek van Holland

 3. 2023
 4. Royal Festival cover Royal Festival

  Royal Festival

  18-18 mei Hoek van Holland

 5. 2022
 6. Dance Valley cover Dance Valley

  Dance Valley

  13-13 aug Velsen-Zuid

Chris Rox photo

Over Chris Rox

Chris Rox, geboren op 5 juli 1994 in Amsterdam, Nederland, is een veelbelovende DJ en muziekproducent die snel naam maakt in de elektronische muziekscene. Met zijn energieke beats en meeslepende melodieën heeft hij een unieke stijl ontwikkeld die zowel liefhebbers van house als EDM aanspreekt.

Chris begon zijn muzikale reis op jonge leeftijd, geïnspireerd door de rijke muziekcultuur van zijn thuisstad. Hij experimenteerde met verschillende genres voordat hij zijn passie voor elektronische muziek ontdekte. In 2017 bracht hij zijn eerste single “Feel the Beat” uit, die al snel aandacht kreeg in de lokale clubscene. Het nummer kenmerkte zich door een krachtige baslijn en aanstekelijke ritmes, waardoor het een instant hit werd.

Met opvolgende hits zoals “Nightfall” en “Electric Dreams” wist Chris zijn plaats te verankeren in de internationale muziekscene. Zijn muziek wordt gekenmerkt door dynamische drops, melodieuze hooks en een productie van hoge kwaliteit, wat hem onderscheidt van vele andere artiesten in het genre. Chris’ vermogen om dansvloeren te vullen en het publiek te betoveren met zijn sets heeft hem een trouwe schare fans opgeleverd.

Naast zijn succes in de studio, staat Chris Rox bekend om zijn explosieve liveoptredens. Hij heeft gespeeld op prominente festivals zoals Ultra Music Festival, Amsterdam Dance Event en Mysteryland, waar hij telkens weer het publiek weet mee te slepen met zijn energie en charisma.

Chris blijft zichzelf uitdagen en zijn sound evolueren door samen te werken met andere artiesten en nieuwe muzikale invloeden te integreren. Zijn toewijding aan zijn vak en voortdurende innovatie zorgen ervoor dat hij een blijvende impact heeft op de elektronische muziekscene. Met elke nieuwe release versterkt Chris Rox zijn reputatie als een van de meest opwindende talenten in de dancewereld.