web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Mart Hoogkamer
artist

Mart Hoogkamer is een Nederlandse volkszanger en entertainer, die bekend is geworden door zijn deelname aan Hollands Got Talent in 2016. Hij bereikte de finale van de show en zong toen een lied van Willeke Alberti. Daarmee werd hij uiteindelijk tweede in de competitie en dat was het startschot voor z'n carrière. Nog geen half jaar later tekende hij een contract bij Sony Music en sindsdien timmert de twintiger flink aan de weg. 

Mart is op 5 mei 1998 in Leiden geboren, maar ondanks z'n jonge leeftijd heeft hij al jarenlange ervaring met het levenslied. Zijn warme en volwassen stem sluit perfect aan bij de Nederlandstalige nummers die hij zingt en daarmee is wellicht een nieuwe generatie volkszangers geboren. 

Populaire nummers

Ondanks dat Mart nog maar een paar jaar bezig is, heeft hij al verschillende populaire nummers uitgebracht, waaronder: Ik kan je niet vergeten, Stappen, Lekker leven en Als de zon even schijnt. 

Zingen zit echt in het bloed van de zanger. Zijn vader deed in zijn jongere jaren ook al eens mee aan een talentenjacht en heeft verschillende covers uitgebracht. Geïnspireerd door zijn muzikale vader, begon Mart al op zesjarige leeftijd met zingen op feestjes en partijen. Op z'n tiende stond hij zelfs al eens in het Gelredome, samen met Gordon en Rene Froger. 

Festival agenda

Ook in de aankomende tijd staan er weer allerlei gave feestjes op het programma van de zanger. Denk aan events zoals: Puur Hollands, Mega Piraten Festijn, Oosterhout Live en Hoorn Zingt Hollands

Bekijk de agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals waar Mart Hoogkamer in 2020 en 2021 optreedt.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events