Top 5 beste anti kater producten

​Festivallen of clubben is natuurlijk super leuk, maar niet als je de volgende dag standaard met een dikke kater in bed ligt. Zo’n mega koppijn of omgedraaide maag kan een leuk feestje achteraf behoorlijk verpesten. Hoe chill zou het dus zijn als je iets aan die kater kan doen!?

 

Gelukkig zijn er verschillende middelen die een kater kunnen helpen voorkomen of genezen. Wij hebben de top 5 met de beste anti-kater middelen op een rijtje gezet, inclusief voor en nadelen. Zo kan je gemakkelijk bepalen wat het beste bij jou past.

 

Onze top 5:

#1 – AfterParty

(tablet, vanaf €1,50 per feestje)

 

Alcohol droogt je lichaam uit en dat zorgt weer voor een dikke kater. Gelukkig heeft AfterParty dé oplossing. De speciale ingrediënten van de AfterParty antikater tabletten zorgen er juist voor dat je lichaam vocht vasthoudt in plaats van afstoot en herstellen zo je vochtbalans. Bijkomend voordeel is dat je minder naar de wc hoeft tijdens het stappen en minder last hebt van nadorst. Win-win-win toch!? Één dosis is al voldoende en kost máár €1,50.

 

Voordeel: goedkoop & veel bijkomende voordelen
Nadeel: helpt niet bij de afbraak van alcohol

 

 

#2 – Bright

(poeder, vanaf €4,16 per feestje)

 

Met meer dan 30 actieve ingrediënten is Bright ongetwijfeld een hele complete hangover-buddy. De vitamines, mineralen, plantenextracten en stootje cafeïne geven jouw lichaam precies wat het nodig heeft bij een avondje stappen. Er zijn twee varianten: BrightNight en BrightDay. De ene neem je voor het stappen en geeft je extra energie en bereid je lichaam voor op het drinken. De ander neem je zodra je wakker wordt, zodat je zo snel mogelijk weer up-and-running bent.

 

Voordeel: speciale werking voor dag & nacht
Nadeel: grote hoeveelheid poeder & relatief duur

 

#3 – Party Patch

(pleister, vanaf €4,75 per feestje)

 

Party Patch is een speciale pleister dat de tekorten aan essentiële voedingsstoffen en vitamines in je lichaam gedoseerd aanvult via je huid. En het is nog 100% natuurlijk ook! Door het drinken van alcohol gaan deze namelijk verloren en voel je je de volgende ochtend slecht. Het gebruik van Party Patch is heel simpel. Je brengt de pleister aan voordat je gaat drinken en laat deze zo lang mogelijk (minimaal 8 uur) zitten. Zo sta je, zonder wat te doen, de volgende ochtend weer fris en fruitig op. Handig toch!

 

Voordeel: gedoseerde werking & geen water nodig
Nadeel: pleister moet relatief lang blijven zitten

 

#4 – Zober

(tablet, vanaf €2,80 per feestje)

 

De Zober antikater tabletten bestaan uit een speciale combinatie van antioxidanten. Daarmee beschermt het je lichaam tegen de giftige bijproducten die ontstaan bij de afbraak van alcohol. Door de afbraak van deze bijproducten te versnellen verbetert je slaapkwaliteit en wordt een groot gedeelte van de hoofdpijn en misselijkheidsklachten voorkomen. En voorkomen is altijd beter dan genezen! Één Zober tablet is ruim voldoende om één glas alcohol af te breken. Ze adviseren daarom om één tablet te nemen per één a twee alcoholische drankjes voor het beste resultaat. Als je helemaal slim bent, begin je met het eerste tablet halverwege de avond.

 

Voordeel: voorkomt klachten i.p.v. genezen
Nadeel: al snel veel tabletten nodig

 

 

#5 – Hang-Over

 

(capsule, vanaf €1,35 per feestje)

 

Je lever speelt een hele belangrijke rol bij het reinigen van je lichaam en dus het afbreken van alcohol. Na een goed avondje drinken kan die dus wel wat hulp gebruiken. Gelukkig is daar het Hang-Over supplement voor bedoeld! Hang-Over bevat ingrediënten zoals choline, mariadistel en asparagine, die een zuiverende en ondersteunende werking op je lever hebben. Neem één capsule voor en één na het drinken en je zult de volgende dag minder of helemaal geen last meer hebben van een kater. Chill!

 

Voordeel: goedkoop en geeft je lever extra kracht
Nadeel: voorkomt uitdroging niet

 

 

Probeer goed uit welk product het beste bij jou past. Elk lichaam is anders, dus het ene product zal meer resultaat hebben bij je dan het anders. Ons heeft het in ieder geval al behoorlijk wat katers gescheeld!

 

Bekijk de hele webshop