web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

< Adverteren

Follow the Beat is een platform dat feestgangers en muziekliefhebbers helpt om hun ideale evenement(en) te vinden. De site biedt daarvoor een compleet en duidelijk overzicht van alle muziekevenementen in Nederland, waaronder alle indoor en outdoor festivals, clubnachten en concerten. Alle belangrijke muziekgenres (van techno en house tot rock en reggae) zijn op de site vertegenwoordig. Kortom; als het met muziek en feesten te maken heeft, dan kan je het hier vinden.
Door deze brede propositie spreken we een groot gedeelte van het uitgaanspubliek aan en kunnen we hen het hele jaar door relevante content aanbieden.

Met andere woorden…
Follow the Beat is de perfecte plek om in contact te komen met deze specifieke doelgroep. En dat is door het groeiend aantal evenementen des te belangrijker geworden.

Wil jij in contact komen met feestgangers en muziekliefhebbers? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om te adverteren op www.followthebeat.nl en de bijbehorende social mediakanalen. We zijn sowieso erg flexibel en denken graag met je mee.
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via [email protected]. Gebruik het woord ‘adverteren’ in het onderwerp voor een extra snelle reactie.