web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Zuiderpark
location

Het Zuiderpark is een stadspark in stadsdeel Escamp in Den Haag. Sinds de bouw in 1923 is het Zuiderpark een geliefd park onder de Hagenezen. Bezoekers komen hier wandelen, picknicken, barbecuen en regelmatig goed feesten. Er vinden in dit Haagse park namelijk super veel vette festivals plaats. 

Festivals 2020

In 2020 vind je hier onder andere weer de festivals: Parkpop, The Crave Festival, Metropolis, Den Haag Outdoor en 777 Festival in het Zuiderpark in Den Haag.

Bereikbaarheid

Het Zuiderpark ligt middenin Den Haag is daardoor vanuit vrijwel de gehele stad goed te bereiken. Doordat het park meerdere ingangen heeft, met bushaltes aan alle zijdes van het park, zijn zowel de fiets als het openbaar vervoer goede opties. Met de auto is het wellicht iets minder handig. Als er veel festivalgangers met de auto komen, zal het vinden van een parkeerplek wellicht lastig zijn.

Ben je ook van plan om een van de vele festivals in Den Haag mee te pakken? Bekijk dan onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in 2020 in het Zuiderpark.

Agenda

Afgelopen events

Parkpop Saturday Night

za 23/06 Parkpop Saturday Night

Zuiderpark, Den Haag

16:30 - 01:30

Line-up

Kim Wilde, Melanie C, Clouseau, Jason Donovan, Martijn Fischer, THE BOSS UK, 90'S NOW!, Hot Chocolate, De Dijk, Gruppo Sportivo,