web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Wijkpark Molenvliet
location

Wijkpark Molenvliet is een park in de stad Woerden (provincie Utrecht). Het park is in de jaren 80 gebouwd, tegelijkertijd met de gelijknamige wijk Molenvliet. Het zuidelijke deel van het park bestaat uit voetbal-, atletiek-, tennis- en hockeyvelden. Het andere deel van het park bestaat grotendeels uit een heuvel (een overgroeide afvalberg) en wordt gebruik voor muziekevenementen en festivals.

Festivals 2020

Vrijwel elk jaar, omstreeks september, wordt er een kleinschalig event georganiseerd in het park, namelijk: Summerlake Festival. 

Bereikbaarheid

Het park is makkelijk te bereiken via de naastgelegen snelweg A12, maar het vinden van een parkeerplaats kan lastig zijn als alle festivalgangers besluiten om met de auto te komen. Je beste opties zijn daarom de pendelbus vanaf Woerden station of de fiets. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in 2020 in Wijkpark Molenvliet.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events