web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Voormalig CIOS terrein
location

CIOS is een opleiding voor sportleider, trainer, sportleraar... dat soort dingen. Tot een aantal jaar terug was de CIOS opleiding van Zuid Nederland in Sittard gevestigd. In een groot natuurgebied/ sportcomplex, precies op de grens van Nederland en Duitsland. 

Festivals 2020

Inmiddels is de opleiding verhuisd naar een andere locatie in Sittard en wordt het Voormalige CIOS terrein voornamelijk gebruikt voor evenementen en festivals. In 2020 is dat in ieder geval Groove Garden Festival. Het terrein bestaat uit een tiental grote en kleine grasvelden afgebakend met boomrijen. Juist daardoor is het super makkelijk om aparte area's en stages te maken op het terrein. Mede daardoor is het Voormalige CIOS terrein een perfecte locatie voor een festival. 

Kom je uit de regio en ben je op zoek naar een lekker feestje!? Check dan onze agenda hieronder voor een volledig overzicht van alle feesten en festivals in 2020 op het Voormalige CIOS terrein in Sittard.

Agenda

Afgelopen events