web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

Het Sloterpark is een groot stadspark en recreatiegebied in stadsdeel Nieuw-West in Amsterdam. Een belangrijke feature van het Sloterpark is de Sloterplas. Een groot langwerpig meer dat omringt wordt door het Sloterpark. Het park wordt voornamelijk gebruikt door wandelaars, sporters en mensen die lekker willen chillen. 

Festivals 2020

Maar een paar keer per jaar worden er grootschalige muziek evenementen zoals festivals in het park gehouden. De meest bekende festivals daarvan zijn: Mystic Garden en Loveland Festival. Ook in 2020 staan deze events weer op het muzikale programma van het Sloterpark. 

Chille festivallocatie

Zowel aan de oost als westkant van de Sloterplas zijn grote grasvelden en bosrijk gebied te vinden. Toch vinden de festivals vrijwel exclusief aan de westkant van het park plaats. Meestal op en rondom het terrein van het Sloterparkbad. Daardoor hebben de festivals een paar interessante features die ze kunnen integreren in het festivalterrein. Het Sloterpark heeft bijvoorbeeld een buiten zwembad die wordt afgedekt tijdens festivals, maar waarop wel gedanst kan worden. Zo ontstaat een soort van mega groot waterbed om op te feesten. Aan de waterkant een een mini boulevard waar je de teentjes lekker in het water kunt dompelen, er liggen een paar eilandjes die meestal met een ponton bruggetje te bereiken zijn en er zijn verschillende grown-up size zandbakken om in te spelen. Kortom het Sloterpark is een super chill festival terrein, dat elk festival net weer even wat extra sfeer geeft. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in het Sloterpark in 2020.

Agenda

Afgelopen events

Mystic Garden 2023

za 17/06 Mystic Garden

Sloterpark, Amsterdam

Line-up

Layton Giordani, Mitch de Klein, Olympe, Teenage Mutants, Township Rebellion, Volar, BELLA, Kyra Khaldi, Luuk Van Dijk, PERDU,