web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Reeshofpark
location

Het Reeshofpark is een vrij groot park helemaal in het noord-westen van Tilburg (Noord-Brabant). Het park is ruim opgezet en heeft een omvang van ongeveer 500 bij 400 meter. Het Reeshofpark bestaat uit een visvijver, een skatepark en verschillende grote grasvelden. Daardoor is er voldoende ruimte om zomers lekker te chillen of te festivallen. Ondanks dat het park een uitstekende festival locatie is, worden er niet veel festivals georganiseerd.

Festivals 2020

Het Hollands Glorie Festival is één van de weinige festivals die het Reeshofpark als locatie gebruiken. Ook in 2020 staat dit festival weer op het muzikale programma. Dat er niet meer festivals worden gehouden in het park komt waarschijnlijk omdat het park midden tussen een aantal Tilburgse woonwijken in ligt. De bewoners van de wijken trekken het waarschijnlijk erg slecht als er meer events worden georganiseerd in het park. Jammer wel!

Bereikbaarheid

Het Reeshofpark is wel goed te bereiken met zowel de auto en het ov. Het NS Station Tilburg Reeshof is op loopafstand en auto's kunnen hier gratis geparkeerd worden. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in het Reeshofpark in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events