web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Raamse Akkers
location

Het festivalterrein de Raamse Akkers bevindt zich op landgoed Haarendael in Haaren (Noord-Brabant). Het landgoed bestaat uit verschillende gebouwen, een kapel, uitgebreide tuinen en grasvelden. Het complex staat al jaren grotendeels leeg en wordt bewoond door anti-krakers. In de zomer van 2019 woedde er nog een enorme brand op het landgoed en gingen er een aantal gebouwen verloren. 

Festivals 2020

Waarschijnlijk om de onderhoudskosten te drukken van het enorme complex worden er sporadisch festivals of andere evenementen georganiseerd op het terrein. Ons hoor je niet klagen, want het terrein is echt perfect geschikt om een goed feestje op te geven. In 2020 is daarom Rebirth Festival weer van de partij. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in 2020 op de Raamse Akkers.

Agenda

Afgelopen events