web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Pettelaarse Schans
location

De Pettelaarse Schans is een vestingeiland middenin de Zuiderplas, aan de rand van Den Bosch (Noord-Brabant). Het eiland heeft een bijzondere vorm en ziet er vanuit de lucht uit als een ster. Op dit eiland stond vroeger namelijk Fort Sint-Michiel, maar daar is helaas weinig meer van over. Tegenwoordig wordt de Pettelaarse Schans gebruikt om een wandeling te maken, een hapje te eten bij het restaurant óf om te festivallen.

Festivals 2020

De festivallocatie bestaat uit één groot grasveld omringt door boomrijen, aardwallen en water. Wat een hele leuke sfeer geeft aan het feestje. Want er wordt af en toe flink gefeest op de Pettelaarse Schans. Denk aan: Soul Live, Bevrijdingsfestival Brabant en vroeger het Citymoves Festival.

Bereikbaarheid

Het fort ligt vlak naast de snelweg A2 en is daarom goed te bereiken met de auto. Dat is niet anders als je met de fiets of de bus gaat. Het centrum en het centraal station van Den Bosch liggen op nog geen 10-20 minuutjes rijden.

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals op de Pettelaarse Schans in 2020.

Agenda

Afgelopen events

Soul Live Festival

za 31/08 Soul Live Festival

Pettelaarse Schans, Den Bosch

Line-up

Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, Ben l’Oncle Soul, Shirma Rouse, David Dam, The Soulmates, Host: Howard Komproe, DJ Irwan, DJ Turne, The Flexican,