web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Paal 17
location

Paal 17 is een strandpaviljoen in het dorp De Koog (op Texel). Het strandpaviljoen ligt direct aan het strand en is voorzien van een terras, café en restaurant, dus je kan er normaal gesproken erg lekker chillen en een hapje eten. Gelukkig kan er naast het chillen ook lekker gefeest worden, want Paal 17 organiseert jaarlijks zelf een aantal events. Denk aan: SunBeats Festival en SunBeats Winter Edition. Daarmee zijn het de enige (grote muziek)festivals die op Texel te vinden zijn. Dit ondanks dat het waddeneiland, vanwege de ruimte, natuur en oneindige strandjes, een heerlijke locatie is om naar een festival of standfeest te gaan. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals bij Paal 17 in 2020. 

Naast het strandpaviljoen ligt een ruime parkeerplaats en busstation, waardoor het festivalterrein goed bereikbaar is. Vergeet alleen niet de vaartijden van de Teso veerdienst te checken, anders kom je misschien niet meer thuis van je feestje.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events