web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

De Ouderkerkerplas is een groot door mensen gegraven meer, dat tegenwoordig vooral voor recreatie doeleinde en evenementen zoals festivals wordt gebruikt. Het meer is ontstaan door zandafgravingen voor de aanleg van de snelweg A9. Tegenwoordig is het vooral een natuur en recreatiegebied met een watersportvereniging en een aantal recreatie strandjes.

Festivals 2020

In 2020 wordt in ieder geval Festival Macumba in de Oudekerkerplas gehouden.

Bereikbaarheid

Het gebied grenst aan de ene kant aan het Noord-Hollandse dorp Ouderkerk aan de Amstel en aan de andere kant aan de snelweg A2 en daarachter de Amsterdamse wijk Bijlmer. Metro station Holendrecht ligt op een kwartiertje lopen, dus het terrein is met het openbaar vervoer eigenlijk best goed te bereiken.

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals bij de Ouderkerkerplas in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events