web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

Now&Wow is een Rotterdamse discotheek en te vinden op de tiende etage van de Maassilo in de Maashaven. De Now&Wow is een oud gediende van het Rotterdamse nachtleven. Al in de jaren 90 werden hier hele gave indoor festivals en feesten gehouden. Vooral door oprichter en party goeroe Ted Langenbach. Tot in 2007 de stekker uit het concept werd getrokken, waarna de locatie verschillende andere invullingen kreeg. 

De Maassilo zelf is altijd evenementen blijven organiseren en de club op de tiende verdieping is lange tijd doorgegaan onder de naam FACTORY010. Sinds september 2018 heeft het gewoon weer Now&Wow Club en zijn we soort van weer terug bij af. De locatie zelf en de faciliteiten zijn in de tussentijd alleen flink ge-update. Now&Wow Club heeft vier zalen, variëren van 750 tot 175 m2, en biedt ruimte aan 1.500 tot 2.000 bezoekers.

Festivals 2020

De laatste jaren zijn hier verschillende (indoor) festival gehouden, zoals: Give Soul Indoor Festival, Rotterdam Rave en Korsakov Kingsnight Special.

Bereikbaarheid

De Now&Wow is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Metrostation Maassilo stopt zo goed als voor de deur, maar let wel op dat ze niet de hele nacht doorgaan en soms pas vanaf half 8 weer rijden. Voor autorijders is het wat minder handig.

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in 2020 in de Now&Wow Club aan 't IJ.

Agenda

Afgelopen events