web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  MOB-complex
location

Het MOB-complex (of mobilisatie-complex) in Tilburg is een voormalig munitiedepot dat voornamelijk tijdens de Koude Oorlog gebruikt werd. Na jarenlange leegstand en een afgeschoten plan voor een winkelcentrum besloot de gemeente Tilburg het terrein in te richten voor evenementen en festivals.

Festivals 2020

In 2020 werd dit experiment aangegaan met Draaimolen Festival en het is de bedoeling dat meer muziekevenementen gaan volgen. Het MOB-complex ligt in een bosrijk gebied met veel ruimte en veel groen, wat openluchtconcerten en outdoor festivals extra sfeer geeft.

Bereikbaarheid

Het MOB-complex ligt in de buurt van de provincialeweg N260 aan de noordkant van Tilburg. Vanuit het centrum is het ongeveer 20-30 minuten fietsen of 5-10 minuten met de bus tot de dichtstbijzijnde bushalte. 

Check onze agenda hieronder voor een volledig overzicht van alle feesten en festivals in 2020 bij het MOB-Complex.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events