web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Middelwaard
location

Middelwaard is een natuur- en recreatiegebied in Vianen (provincie Utrecht). De Middelwaard ontstond ooit als zandbank in de Lek en werd later ingedamd, drooggelegd en toegevoegd aan het Utrechtse vasteland. In het huidige gebied ligt een grote recreatieplas en een klein riviertje. Het is geen groot terrein, maar het is wel perfect om te picknicken, zwemmen, kamperen, feesten of te festivallen. 

Festivals 2020

In 2020 worden hier o.a. Titanium Festival, WOOASE Festival en By The Creek gehouden. Die erg profiteren van de relaxte, groene omgeving. Je kunt echt even de drukke stad achter je laten. 

Bereikbaarheid

De Middelwaard is vanuit Nieuwegein, Vianen en IJsselstein prima te bereiken met de fiets. Vanuit Utrecht kun je beter de (pendel)bus pakken, want de openbaar vervoer verbinding is niet mega goed. Met de auto is Middelwaard overigens prima te bereiken vanaf de snelweg A2.

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in Middelwaard in 2020.

Agenda

Afgelopen events

Titanium Festival 2023

za 13/05 Titanium Festival

Middelwaard, Vianen

Line-up

Abaddon, TukkerTempo, Barber, SOULBLASS, Bass-D, Billx, Bountyhunter, Captain Core, Chaotic Hostility, Angernoizer,

WOOASE Festival

za 29/06 WOOASE Festival

Middelwaard, Vianen

Line-up

Happy Feelings, Danny Da Costa, Tariq on Sax, Alamaison, BLACKJACK, Jonas Meeùs, Honey Soundsystem, Team Skylark,