web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Markt Gouda
location

De Markt Gouda is het centrale plein in de binnenstad van Gouda (Zuid-Holland), waarop regelmatig feesten en festivals worden georganiseerd. Het plein heeft een driehoekige vorm en is ongeveer 150 100 x 100 meter groot. Midden op het plein staat het stadhuis van Gouda, aan de zijkanten zijn allerlei horecagelegenheden te vinden en vlak naast het plein staat de enorme Sint-Jans Kerk.

Festivals 2020

Op het plein worden meerdere keren per jaar evenementen georganiseerd. Denk aan de festivals: Koningsnacht en Koningsdag Gouda. Ook in 2020 staan deze events weer op het programma. Het grote plein, de centrale ligging en de mogelijkheid om na het festival meteen de kroeg in te rollen maakt de Markt van Gouda tot een hele lekkere festivallocatie.

Bereikbaarheid

De markt ligt middenin het centrum van Gouda Station, op nog geen 500 meter van het centraal station. Dus met de fiets of openbaar vervoer naar het festival gaan, is waarschijnlijk de beste optie. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals op de Markt Gouda in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events